BPS - drivande aktör i 20 år

Det som en gång startade i ett lager i en 20 fots tomcontainer hos Torbjörn Börjesson har idag utvecklat BPS till en av de ledande aktörerna på marknaden för flödestekniska lösningar och produkter. Verksamheten har sitt säte i Göteborg där vårt huvudkontoret med lager och tillverkning ligger.

Med ödmjukhet inför vår gemensamma miljö, tar vi vårt ansvar och jobbar med hållbara produkter och energieffektiva lösningar. Tillsammans med våra kunder och leverantörer verkar vi på BPS för ett hållbart samhälle.

Företaget startades 2001 av Torbjörn och har sedan dess haft en stabil tillväxt och med ett av de största lagren för ventiler i Sverige ser vi med stark tillförsikt på framtiden.

En global partner - alltid nära er

Produkter från BPS finns i många delar av världen och från Hisingen i Göteborg levererar vi produkter till mer än 1200 aktiva kunder inom Sverige. Därtill exporterar BPS till länder både inom och utanför Europa, våra kunder är verksamma i ett flertal segment såsom t.ex. Vatten, Avlopp, Industri samt Marin & Offshore.

Vårt mål är att vara i framkant vad gäller produktutveckling, kvalitet, prestanda och logistik.

Genom att hela tiden ta fram och utveckla nya idéer på marknaden, återinvestera samt bygga upp vårt lager, gör vi allt vi kan för att möta våra kunders behov, både vid akuta tillfällen med snabba leveranser och när konsultation krävs.

Kvalitet och funktion som gör skillnad

Våra produkter utvecklas och produceras i egna lokaler samt hos noggrannt utvalda tillverkare runt om i världen. De flesta produkter marknadsförs under varumärket BPS men vi är också återförsäljare av produkter från certifierade tillverkare som möter de hårda krav som vi ställer.

Med effektiv produktion och logistik säkerställer vi att ni som kund får en så optimal levererans som möjligt.

Vår vision är att vara det bästa valet för Er som kund såväl vad det gäller produktkvalitet som service.