BSPAB.se

In english  På svenska

Om BPS AB

Börjesson Pipe Systems AB är ett oberoende företag verksamt inom flödestekniska produkter. Vi har vårt huvudkontor och lager på Ringön i Göteborg. Företaget startades av Torbjörn Börjesson 2001 och har sedan dess blivit ett av dom snabbast växande ventilföretagen i Sverige. Vår huvudmarknad är Sverige med över 1.200 aktiva kunder men vi exporterar även till ett flertal länder i Europa. BPS AB specialiserar sig mot Vatten & Avlopp samt stål- och oljeindustrin.

Vi vill erbjuda våra kunder kunskap och produkter inom området flödesteknik. Vårt mål är att vara i framkant vad gäller produktutveckling och prestanda. Genom att hela tiden återinvestera och bygga upp vårt lager kan vi möta våra kunders behov av snabba leveranser. Produktionen av våra produkter sker i allt från våra egna lokaler till ISO 9000 tillverkare i tyskland, Slovenien, Italien, Frankrike och Kina. Vi vill marknadsföra våra produkter under varumärket "BPS" så långt det går men är även återförsäljare för företag som SIEMENS (flödemätare), REMS (Verktyg) och SCANTECH (Lim och rengöringsprodukter). 
Vår vison är att vara det bästa valet för våra kunder både vad gäller produktkvalitet och service. För att uppnå detta, strävar vi alltid efter att bli bättre på det vi gör...

Hör gärna av er till oss,

Mvh,

BPS AB, med personal